Më të rejat

0.0
Në stok
780
(Përfshirë TVSH)
+
Origami ynë paloset bukur dhe është shumë i lehtë për t'u përdorur. I përshtatshëm për modele të thjeshta ose të ndërlikuara, të palosshme dhe fillestare.  Letra jonë me ngjyrë nuk ka erë të keqe dhe nuk do të humbasë ngjyrën. Ju mund të përdorni letër me ngjyra me...
0.0
Në stok
870
(Përfshirë TVSH)
+
Regjistrator me kuti dhe folje të tejdukshme. A4 Modeli: NG-80
0.0
Në stok
500
(Përfshirë TVSH)
+
Registrator pa kuti 8cm Modeli: 386455 Ngjyrat në dispozicion: gjelbërt, kuqe, kaltër
0.0
Në stok
050
(Përfshirë TVSH)
+
Ky lëng korrigjues është i dobishëm për korrigjimin e gabimeve të bëra gjatë shkrimit.  Paketimi: 5ml Modeli: OL-635
0.0
Në stok
050
(Përfshirë TVSH)
+
Ky lëng korrigjues është i dobishëm për korrigjimin e gabimeve të bëra gjatë shkrimit. Paketimi: 7ml Modeli: OL-603 HY-603A
0.0
Në stok
050
(Përfshirë TVSH)
+
Ky lëng korrigjues është i dobishëm për korrigjimin e gabimeve të bëra gjatë shkrimit. Paketimi: 20 ml Modeli: HY-602 /OL-602
0.0
Në stok
120
(Përfshirë TVSH)
+
Llastik për pare  100gr  Modeli:0F038
0.0
Në stok
060
(Përfshirë TVSH)
+
Llastik për pare  50gr  Modeli:0F037
0.0
Në stok
054
(Përfshirë TVSH)
+
Ideale për organizimin e dokumenteve ose projekteve dhe për të ndihmuar në kursimin e kohës. Binarët e plastikës i bëjnë skedarët të lehtë dhe rrëshqasin për depozitim të lehtë.
0.0
Në stok
100
(Përfshirë TVSH)
+
Zarfë Pliko 130X180mm   1/25 Modeli: No3331
0.0
Në stok
185
(Përfshirë TVSH)
+
Zarfë Pliko 229X324mm   1/25 Modeli: No3335
0.0
Në stok
150
(Përfshirë TVSH)
+
Zarfë Pliko 190X260mm   1/25 Modeli: No1091
0.0
Në stok
100
(Përfshirë TVSH)
+
Zarfë Pliko 162X229mm   1/25 Modeli: No1090
0.0
Në stok
080
(Përfshirë TVSH)
+
Zarfë Pliko 110X230mm   1/25 Modeli: No1123
Transport falas
0.0
Në stok
79000
(Përfshirë TVSH)
+
Teknologjia e nxjerrjes: Ekstruder i pavarur i dyfishtë (IDEX) Madhësia e ndërtimit: 300 x 300 x 340 mm Saktësia e pozicionimit: X/Y 0,012mm Z 0,001mm Materialet e mbështetura të printimit: PLA, TPU, HIPS, ABS, PETG, WOOD Shpejtësia e printimit: 20~120 mm/s (sugjerohet 60 mm/s) Diametri i...
Transport falas
0.0
Në stok
45900
(Përfshirë TVSH)
+
Një printer lazer i kushtëzuar që përmban shumë tabaka me gjatësi të ndryshme faqesh. Ky printer thjeshton një rrjedhë pune dixhitale përveç zgjidhjeve të tij të përparuara HP Flow. Si një printer celular, ai përdor thjeshtësi dhe efikasitet kur printon faqet që ju nevojiten. Kapaciteti standard...
Transport falas
0.0
Në stok
79000
(Përfshirë TVSH)
+
Karakteristikat standarde: Kopjo, Faks, Printim, Skanim, Auto Dupleks, Rrjet Shpejtësia e printimit: Deri në 30 faqe në minutë Madhësia maksimale e letrës: deri në 12" x 18" nëpërmjet tabakasë bypass Kapaciteti i hyrjes së letrës (std / maksimum): 1200 fletë / 4700 fletë me...
0.0
Në stok
080
(Përfshirë TVSH)
+
Zarfë për cd Pliko 125X125mm   1/25 Modeli: No1073
0.0
Në stok
070
(Përfshirë TVSH)
+
Fasikëll A4 me llastik A4 101 400gsm  Ngjyrat në dispozicion:portokallt, verdhë, kuqe, kaltër, gjelbërt
Transport falas
0.0
Në stok
14900
(Përfshirë TVSH)
+
Dimensionet: 244x183
Show another 20 products