Laser Printer P3100DL, Pantum

00163
9900
(Përfshirë TVSH)
Në stok
Transporti
Opsionet e pagesës
Gjeni të ngjashme

 • Formati A4; 
 • Shpejtësia e printimit: 33 ppm;  
 • rezolucion: 1200x1200 dpi;  
 • standard dupleks; 
 • memorie: 256 MB;  
 • Kapaciteti i tabakasë hyrëse: 250 faqe
 • Kapaciteti i daljes: 150 faqe 
 • dendësia: 60-200 g/m²;  
 • OS: Microsoft Windows Server2003 / Server2008 / Server2012 / XP / Vista / Win7 / Win8 (versionet 32 dhe 64-bit); Mac OS X 10.4 / 10.5 / 10.6 / 10.7 / 10.8;
 • ndërfaqja: USB 2.0 me shpejtësi të lartë;  
 • ndërfaqja e rrjetit: jo;  
 • ngarkimi: maksimumi 50,000 faqe/muaj; 
 • Kabllo USB i përfshirë.

Nuk u gjetën komente

Produkte të ngjashme
0.0
Në stok
1800
(Përfshirë TVSH)
+
Transport falas
0.0
Në stok
22900
(Përfshirë TVSH)
+
Transport falas
0.0
Në stok
12900
(Përfshirë TVSH)
+
Transport falas
0.0
Në stok
23500
+
Transport falas
0.0
Në stok
18000
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
29500
+
Transport falas
0.0
Në stok
25300
(Përfshirë TVSH)
+
Transport falas
0.0
Në stok
28900
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
9900
+
0.0
Në stok
11900
(Përfshirë TVSH)
+
SizeA4
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase