Laser Printer P3255DN, Pantum

00164
12900
(Përfshirë TVSH)
Në stok
Transporti
Opsionet e pagesës
Gjeni të ngjashme

 • Printim automatik me dy anë
 • Printim 1200 x 1200 dpi
 • USB & Rrjeti
 • 8,5 sekonda Faqja e parë
 • Deri në 33 f.m., 35 f
 • PCL5e, PCL6/XL, PS3, PDF
 • Tabaka hyrëse me 250 fletë
 • Tabaka me shumë përdorime 60 fletësh
 • Procesor 600 MHz
 • 256 MB RAM
 • E përputhshme me Windows dhe Mac

Nuk u gjetën komente

Produkte të ngjashme
0.0
Në stok
1800
(Përfshirë TVSH)
+
Transport falas
0.0
Në stok
22900
(Përfshirë TVSH)
+
Transport falas
0.0
Në stok
9900
(Përfshirë TVSH)
+
Transport falas
0.0
Në stok
23500
+
Transport falas
0.0
Në stok
18000
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
29500
+
Transport falas
0.0
Në stok
25300
(Përfshirë TVSH)
+
Transport falas
0.0
Në stok
28900
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
9900
+
0.0
Në stok
11900
(Përfshirë TVSH)
+
SizeA4
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase