Printer 3025V/NI Print, Scan, Copy WiFi, Xerox

38676
28900
(Përfshirë TVSH)
Në stok
Transporti
Opsionet e pagesës
Gjeni të ngjashme

Printeri shumëfunksional WorkCentre 3025 ultra-kompakt u zhvillua duke pasur parasysh përdoruesit individualë. Konfigurimi është i shpejtë, përdorimi i përditshëm është i thjeshtë dhe performanca e printimit është e shpejtë. WorkCentre 3025 zgjeron produktivitetin e zyrës duke përdorur një makinë të besueshme për të printuar, kopjuar, skanuar dhe fotokopjuar, të gjitha me një çmim të përballueshëm.

Nuk u gjetën komente

Produkte të ngjashme
0.0
Në stok
1800
(Përfshirë TVSH)
+
Transport falas
0.0
Në stok
22900
(Përfshirë TVSH)
+
Transport falas
0.0
Në stok
12900
(Përfshirë TVSH)
+
Transport falas
0.0
Në stok
9900
(Përfshirë TVSH)
+
Transport falas
0.0
Në stok
23500
+
Transport falas
0.0
Në stok
18000
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
29500
+
Transport falas
0.0
Në stok
25300
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
9900
+
0.0
Në stok
11900
(Përfshirë TVSH)
+
SizeA4
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase