Printer B225V/DNI MFP, Xerox

38160
23500
Në stok
Transporti
Opsionet e pagesës
Gjeni të ngjashme

Printeri laser monokrom shumëfunksional Xerox B225 ofron funksione printimi, kopjimi dhe skanimi. Ai është projektuar për bizneset e vogla dhe të mesme dhe zyrat në shtëpi dhe përmban një tabaka hyrëse me 250 fletë, një fole manuale të furnizimit me një fletë dhe një furnizues automatik dokumentesh (ADF) me 50 fletë. Ai printon deri në 34 letra/faqe ligjore në minutë. Përfshihet një fishek toneri fillestar i zi që printon deri në 700 faqe. Ndërfaqet përfshijnë porte USB dhe Ethernet, ndërsa Wi-Fi i integruar e bën printerin të gatshëm për përdorim celular me shërbimet e printimit me valë të Apple AirPrint, Chromebook Printing, Mopria dhe Wi-Fi Direct.

Nuk u gjetën komente

Produkte të ngjashme
0.0
Në stok
1800
(Përfshirë TVSH)
+
Transport falas
0.0
Në stok
22900
(Përfshirë TVSH)
+
Transport falas
0.0
Në stok
12900
(Përfshirë TVSH)
+
Transport falas
0.0
Në stok
9900
(Përfshirë TVSH)
+
Transport falas
0.0
Në stok
18000
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
29500
+
Transport falas
0.0
Në stok
25300
(Përfshirë TVSH)
+
Transport falas
0.0
Në stok
28900
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
9900
+
0.0
Në stok
11900
(Përfshirë TVSH)
+
SizeA4
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase