Printer LJ M227sdn mfp vncp10933, HP

00158
29500
Në stok
Çmimi në pikë: 295 points
Transporti
Opsionet e pagesës
Gjeni të ngjashme

Printeri HP LaserJet Pro M227sdn është në gjendje të printojë deri në 30,000 faqe dhe do të përshtatet natyrshëm në mjedisin tuaj të biznesit. Zbuloni lidhjen ideale me USB 2.0 dhe ndërfaqen Gigabit Ethernet .

Përfitoni nga të gjitha cilësitë e tonerit të zi për tekst të qartë, të zeza të errëta dhe grafikë të mprehtë. Bëhuni më efikas dhe produktiv dhe bëjeni këtë printer shumëfunksional pjesë të përditshmërisë suaj.

Nuk u gjetën komente

Produkte të ngjashme
0.0
Në stok
1800
(Përfshirë TVSH)
+
Transport falas
0.0
Në stok
22900
(Përfshirë TVSH)
+
Transport falas
0.0
Në stok
12900
(Përfshirë TVSH)
+
Transport falas
0.0
Në stok
9900
(Përfshirë TVSH)
+
Transport falas
0.0
Në stok
23500
+
Transport falas
0.0
Në stok
18000
(Përfshirë TVSH)
+
Transport falas
0.0
Në stok
25300
(Përfshirë TVSH)
+
Transport falas
0.0
Në stok
28900
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
9900
+
0.0
Në stok
11900
(Përfshirë TVSH)
+
SizeA4
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase