Printer Phaser 3020W me wireless, Xerox

35584
11900
(Përfshirë TVSH)
Në stok
Çmimi në pikë: 119 points
Transporti
Opsionet e pagesës
Gjeni të ngjashme

Lidhje me Wi-Fi.
Printim bardh dhe zi.
Mundëson printimin e përditshëm për individë dhe ekipe të vogla pune.
600 x 600 dpi; Cilësi e përmirësuar e imazhit 1200 x 1200 dpi.

Size
A4
Find similar

Nuk u gjetën komente

Produkte të ngjashme
0.0
Në stok
1800
(Përfshirë TVSH)
+
Transport falas
0.0
Në stok
22900
(Përfshirë TVSH)
+
Transport falas
0.0
Në stok
12900
(Përfshirë TVSH)
+
Transport falas
0.0
Në stok
9900
(Përfshirë TVSH)
+
Transport falas
0.0
Në stok
23500
+
Transport falas
0.0
Në stok
18000
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
29500
+
Transport falas
0.0
Në stok
25300
(Përfshirë TVSH)
+
Transport falas
0.0
Në stok
28900
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
9900
+
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase