Kufje Gaming H220GS, HP

42060
2700
(Përfshirë TVSH)
Në stok
Transporti
Opsionet e pagesës
Gjeni të ngjashme

  • Mbulesa veshësh miqësore për lëkurën, të buta dhe të rehatshme, jo shtypëse, të veshura gjatë por jo të lodhura.
  • Mikrofoni antistatik me zhurmë-në-zhurmë të lartë, e bën thirrjen më të qartë.
  • Përshtatni njësinë e altoparlantëve 40 mm me besueshmëri të lartë, prodhimi është i qëndrueshëm dhe cilësia e zërit është elegante, niveli është i qartë dhe basi është i ulët. Plug dhe luaj, tingull virtual stereo rrethues 7.1.
Color
Black
Find similar

Nuk u gjetën komente

Produkte të ngjashme
0.0
Në stok
2230
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
1290
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
1990
(Përfshirë TVSH)
+
Transport falas
0.0
Në stok
3990
+
0.0
Në stok
1990
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
1800
(Përfshirë TVSH)
+
ColorBlack
0.0
Në stok
1800
(Përfshirë TVSH)
+
ColorBlack
0.0
Në stok
1050
(Përfshirë TVSH)
+
ColorBlack
0.0
Në stok
900
(Përfshirë TVSH)
+
ColorBlack
Transport falas
0.0
Në stok
3300
(Përfshirë TVSH)
+
ColorBlack
Transport falas
0.0
Në stok
3500
(Përfshirë TVSH)
+
ColorBlack
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase