Kufje Gaming OV-P1, Ovleng

42071
900
(Përfshirë TVSH)
Në stok
Transporti
Opsionet e pagesës
Gjeni të ngjashme

Kufje
Njësia drejtuese - Ø40 mm
Impedanca - 32Ω±15%
Ndjeshmëria - 108dB±2dB
Përgjigja e frekuencës - 20Hz~20000Hz

Mikrofoni
Njësia - Ø8x5mm
Impedanca - 2.2 kΩ
Ndjeshmëria - 38dB±2dB
Përgjigja e frekuencës - 50~1600Hz
Lloji - Kondensator


Gjatësia e kabllit - 1.8 m
Lidhja - 3.5 mm
Përputhshmëria - Pajisjet celulare dhe Playstation 4
Ngjyra - E zezë

Color
Black
Find similar

Nuk u gjetën komente

Produkte të ngjashme
0.0
Në stok
2230
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
1290
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
1990
(Përfshirë TVSH)
+
Transport falas
0.0
Në stok
3990
+
0.0
Në stok
1990
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
1800
(Përfshirë TVSH)
+
ColorBlack
0.0
Në stok
1800
(Përfshirë TVSH)
+
ColorBlack
0.0
Në stok
1050
(Përfshirë TVSH)
+
ColorBlack
0.0
Në stok
2700
(Përfshirë TVSH)
+
ColorBlack
Transport falas
0.0
Në stok
3300
(Përfshirë TVSH)
+
ColorBlack
Transport falas
0.0
Në stok
3500
(Përfshirë TVSH)
+
ColorBlack
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase