Kufje me mikrofon, GT92, Ovleng

37812
1800
(Përfshirë TVSH)
Në stok
Transporti
Opsionet e pagesës
Gjeni të ngjashme

Lloji: Lloji i kufjeve me tel
: kufje Burimi
i daljes së kufjeve: PC
Diametri i prizës: 3,5 mm
Lloji i prizës:
Kufje me tela USB
Me mikrofon: po
Parimi i zërit: dinamik
Gama e përgjigjes së frekuencës: 20 (Hz)
Ndjeshmëria: 110 ±3db (dB)
Gjatësia e telit: 2,0M±5% (m)
Diametri i bririt: 50 (~mm)
Materiali: tapa lëkure/mbulesa veshi
Materiali i telit të kufjeve: tela me gërsheta
Përdorimi: kufje për anulimin e zhurmës, kufje për lojëra audio dhe video, kufje televizori , kufje lojrash, kufje zanore, kufje kompjuteri, kufje HIFI, kufje sportive, kufje muzikore, kufje, kufje të përgjithshme, universale

Color
Black
Find similar

Nuk u gjetën komente

Produkte të ngjashme
0.0
Në stok
2230
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
1290
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
1990
(Përfshirë TVSH)
+
Transport falas
0.0
Në stok
3990
+
0.0
Në stok
1990
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
1800
(Përfshirë TVSH)
+
ColorBlack
0.0
Në stok
1050
(Përfshirë TVSH)
+
ColorBlack
0.0
Në stok
900
(Përfshirë TVSH)
+
ColorBlack
0.0
Në stok
2700
(Përfshirë TVSH)
+
ColorBlack
Transport falas
0.0
Në stok
3300
(Përfshirë TVSH)
+
ColorBlack
Transport falas
0.0
Në stok
3500
(Përfshirë TVSH)
+
ColorBlack
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase