Raft per Dokumenta i metalit Office Line 9205/1022 1/3 P17-245

Raft per Dokumenta i metalit Office Line 9205/1022 1/3 P17-245

Modeli: 9205/1022 1/3 P17-245
Permbajtje: Metal
Paketimi: 1/3
Brendi: Office Line

9.00

SKU: 02946 Categories: ,
Support
  • Description

Description

• Pamja e këndshme dhe funksionet e fuqishme rrit perspektivën tuaj të zyrës.
• Një domosdoshmëri në tryezën e çdo profesionisti.

Translate »
×