Adapter me Kabllo Bavin PC619Y micro

Adapter me Kabllo Bavin PC619Y micro

Specifikat :

Marka : Bavin

Modeli : PC619 micro

Ngjyra : E Bardhë

 

3.70

SKU: 030133 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Adapter me Kabllo të brendit Bavin me cilësi të lartë , me madhësi të përshtatshëme për tu përdorur kudo , me një port , dhe me shpejtësi të lartë  karikimi.

Translate »