Adata Usb Flash Drive AUV320-64G-RWHGN

Adata Usb Flash Drive AUV320-64G-RWHGN

SPECIFIKAT

Marka : Adata

Modeli : UV320

Kapaciteti : 64GB

USB : 3.2

Ngjyra :  E Bardhë

Dimensionet : 55  x  19.5  x 10.2mm

9.90

SKU: 01349 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

Adata Usb UV320 është e  fshehur në një kuti kompakte, është plotësisht e mbrojtur në mënyrë që disku të mos ketë nevojë për kapak. Me një rrëshqitje të thjeshtë të gishtit, lidhësi hapet dhe është i gatshëm për t’u përdorur, ndërsa kur  e fsheh atë mbrapa e ruan nga çdo dëmtim i mundshëm.

Translate »