Arkë Për Para Olympia EC-410 947609028

Arkë Për Para Olympia EC-410 947609028

SPECIFIKAT 

Marka : Olympia

Modeli : EC-410 947609028

Madhësia : 410 x 415 x 110 mm

Pesha : 6,8 kg

118.00

SKU: 06124 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Arkë Metalike me sirtar metalik brenda i cili lehtë hapet me prekjen e butonit. Ka 8 hapësira  (2 x 4 horizontale), të lëvizshme .Me nënndarjet e saj të ndryshueshme, ajo mund të përdoret kudo ku nevojiten shuma dhe fatura të konsiderueshme të vogla.

Translate »