Auris T-03 Mbushës me Kabllo

Auris T-03 Mbushës me Kabllo

SPECIFIKAT 

Marka : Auris

Modeli : T-03

Tensioni : 220 V

Input : AC 180 -260 V 50 60 Hz

Output : 5V 1.2A – 5W

2.40

SKU: 028326 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT 

Ky karikues është ideal për të ngarkuar telefonin tuaj. Përdor një tension prej 220 volt. Sigurisht që është e mbrojtur nga qarqet e shkurtra dhe ngarkesat e tepërta të energjisë.

Translate »