Auris T-07 Kokë Adapteri 2.4A 10Watt 2in1

Auris T-07 Kokë Adapteri 2.4A 10Watt 2in1

SPECIFIKAT 

INPUT: AC180-260 V 50 – 60 HZ
Rezultati: 5V 2.4 A- 10 W
MODELI NR: T-07

4.00

SKU: 028358 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT 

Adapter me ngarkesë të shpejtë , material cilësor që nuk ngrohet si dhe  me cilësi të lartë mbush telefonin tuaj.

Translate »