Batari GP Super AAA GP24A 1/4

Batari GP Super AAA GP24A 1/4

Specifikat :

Marka : GP

Kodi i madhësisë së baterisë : AAA

Gjatësia: 44.5 mm

Pesha Për Copë : 11.4g

 

1.20

SKU: 09186 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Super Alkaline GP AAA Bateria 1.5V GP24A-2U4 është krijuar për të siguruar jetëgjatësinë më të gjatë të baterisë, për të arritur performancë të lartë dhe siguri për të gjitha pajisjet tuaja dhe është një zgjedhje e zgjuar për pajisjet që kanë nevojë për energji. Bateritë alkaline GP janë të përshtatshme për të gjitha pajisjet, mund të përdoren për çdo pajisje që kërkon pajtueshmëri me specifikimet e baterisë.

Translate »