Bateri GP Alkaline 1.5V 164F 1/1

Bateri GP Alkaline 1.5V 164F 1/1

Specifikat :

Marka : GP

Modeli : 1.5V 164F

 

0.10

SKU: 00494 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

▪️GP Bateritë janë bërë me materiale të avancuara,duke ofruar performancë të besueshme dhe të lartë për pajisjet e energjisë.

Translate »