Bateri GP High Voltage 23AF-2C1 12V

Bateri GP High Voltage 23AF-2C1 12V

Specifikat :

Marka : GP

Modeli : 23AF-2C1

Kapaciteti : 12v 55 mAh

0.99

SKU: 026212 Categories: ,
Support
 • Description

Description

Përshkrimi i Produktit :

Bateri e  tensionit të lartë e fuqishme alkaline nga GP jep vazhdimisht energji të lartë pa merkur dhe kadmium duke ju bërë të kënaqur  me  cilësin e saj .

 

  • I përshtatshëm për t’u përdorur me pajisjet elektronike si Minidisc, CD player, elektrik dore LED , etj.

 

  • Tejkaloi standardin industrial

 

  • I lirë nga merkuri dhe kadmiumi

 

  • Bateria alkaline

 

  • Kapaciteti: 12 v. (55 mAh)

 

 • Përmban: 1 bateri / paketë
 • Sugjerime dhe paralajmërime
   • Mos e ngrohni baterinë ose mos e lini në zjarr.
   • Mos e hiqni etiketën në bateri.
  • Mos e ekspozoni baterinë në ujë.
Translate »