Bateri GP Lithium AAA 1/2 GP24LF-2UE2

Bateri GP Lithium AAA 1/2 GP24LF-2UE2

Specifikat :

Marka : GP

Modeli : GP24LF

Madhësia : AAA

 

4.90

SKU: 00492 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i Produktit :

Këto bateri GP bateri litium AAA janë perfekte për aplikacione që kërkojnë fuqi të lartë, që zgjasin 7x më të gjatë se bateritë alkaline, duke i bërë ato shumë më miqësore me mjedisin.

Me një kohëzgjatje deri në 10 vjet dhe një shkallë jashtëzakonisht të ulët shkarkimi vetë, bateria e litiumit AAA GP24LF është ideal për të mbajtur rreth shtëpisë si rezervë. Këto mund të njihen edhe si numrat e pjesëve alternative L92.

Aplikimet kryesore:

  • Kamera dixhitale
  • Lojtaret MP3
  • lodra
  • Kontrollorët e tastierës së lojës
  • Radiot DAB
  • Kontrollet në distancë
  • pishtarë
  • Pajisje mjekësore
Translate »