Bateri GP Super AA GP15A 1/4

Bateri GP Super AA GP15A 1/4

Specifikat :

Marka : GP

Kodi i madhësisë së baterisë : AA

Diametri i jashtëm : 14.5mm

Kapaciteti i Baterisë : 2.2Ah

Pesha Për Copë : 23g

 

1.55

SKU: 09185 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

GP prodhon një gamë të gjerë të baterive alkaline. Ofrohen një përzgjedhje e llojeve më të njohura, të cilat janë në dispozicion në një larmi madhësish të paketave.

Seritë ‘Ultra’ janë formuluar për aplikacionet më të larta të kullimit aktual dhe paraqiten në paketimin e blisterave të stilit të shitjes me pakicë. Seritë ‘Super’ janë për pajisjet me kullim të lartë dhe të mesëm dhe paraqiten në paketimin ” industrial ” pjesërisht (bateritë që nuk janë të mbështjellura individualisht).

Translate »