Bwoo Mbushës për Veturë BO-CC52

Bwoo Mbushës për Veturë BO-CC52

SPECIFIKAT

Marka : Bwoo

Modeli : Bo-CC52

Ngjyra : E Bardhë

Materiali : Plastik / Metal / Gum

 

4.50

SKU: 031331 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT 

Mbushës për veturë , i pajisur me dy porte , ky produkt njihet si njera nga produktet me efikase dhe fleksibile të këtij lloji.

Translate »