Bwoo Mbushës për Veturë me Kabllo Iphone 2.1A CC52I

Bwoo Mbushës për Veturë me Kabllo Iphone 2.1A CC52I

SPECIFIKAT

Marka : Bwoo

Modeli :BO- CC52L

 

3.95

SKU: 00384 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI  I PRODUKTIT

Mbushës për veturë + kabllo për pajisjet iPhone , material special dhe cilësi e lartë e karikimit të telefonit tuaj.

Translate »