Çantë Aparati Case Logic 3204004 CEBP104

Çantë Aparati Case Logic 3204004 CEBP104

SPECIFIKAT 

Ngjyra  : e Zezë, gri
Madhësia  : 23 x 18 x 30 cm
Përshtatet me  pajisje : 22 x 14 x 30 cm
Pesha :  0,52 kg
Materiali : Poliestër
Numri i modelit 3204004
Emri i modelit CEBP-104

43.30

SKU: 31893 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT 

Çantë e cilësis së lartë e dizajnuar kryesisht për aparate. Forma e kësaj çante ju mundëson që lehtësisht ti klasifikoni pajisjet tuaja pa i përzier ato.

Hapësirat  mund të rregullohen sipas dëshirës  , në këtë mënyrë krijojnë një përshtatje maksimale
Hapësira  për një tabletë deri në 10.5 ”
Qasje e lehtë në kamera ose laptop përmes patentave  të dyfishtë të lartë pa e hapur tërë çantën
Xhepi i përparëm siguron organizimin dhe ruajtjen e sendeve të vogla personale
Pëlhura e përzier , pikat e prekjes së bakrit dhe detajet e zbukurimeve krijojnë një pamje moderne profesionale.

Translate »