Çantë Shpine Case Logic 3203362 HUXDP115

Çantë Shpine Case Logic 3203362 HUXDP115

SPECIFIKAT 

 •  Ngjyra  E Kaltërt
 • Madhësia   30 x 27 x 44 cm
 • Përshtatet me pajisjet   26.5 x 3.1 x 38.5 cm
 • Vëllimi   24 L
 • Pesha   0,78 kg
 • Materiali   poliester
 • Numri i modelit   3203362
 • Emri i modelit   HUXDP-115

51.30

SKU: 031896 Categories: ,
Support
 • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT 

 • Hapësirë e dedikuar për laptopin tuaj 15.6 ”
 • Hapësira  kryesore e gjerë
 • Xhepi i përkushtuar për një tabletë 10.1 “
 • Paneli i xhepit të përparmë siguron organizimin bazë për pajisje të vogla të përditshme.
 • Xhepat e përparmë ju mundësojn qasje të shpejtë në pajisjet tuaja.
 • Krahët e çantës janë të përbërë me një material të posaçëm , për tu ajrosur , në mënyrë që të ndjeheni sa më rehat.
 • Rripi mbrapa ju mundëson ta lidhni çantën me bagazhin tuaj , dhe ti tërhiqni dyjat njëherësh.
Translate »