Case Logic Çantë Krahu për Llaptop 3201433 DLC115

Case Logic Çantë Krahu për Llaptop 3201433 DLC115

SPECIFIKAT 

 • Ngjyra e   Zezë
 • Madhësia   40.9 x 7.9 x 29 cm
 • Përshtatet me pajisje   35.8 x 3.0 x 24.6 cm
 • Pesha   0,55 kg
 • Materiali   poliester
 • Numri i modelit   3201433
 • Emri i modelit   DLC-115

36.90

SKU: 025285 Categories: ,
Support
 • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

 • Hapsirë  e  dedikuar për llaptop  me një ekran 15 inç
 • Hapsirë për një tabletë 10.1 inç
 • Paneli i organizimit  brenda xhepit të parë ruan telefonin tuaj celular, iPod® , stilolaps  dhe sende të domosdoshme për biznes,  gjithashtu lejon  edhe shumë hapësirë ​​për kabllo elektrike.
 • Xhepi i panelit të pasmë me pantentë  siguron ruajtje  për artikujt që dëshironi t’i mbani afër.
 • Krahu e çantës është i përbërë me një material të posaçëm , për tu ajrosur , në mënyrë që të ndjeheni sa më rehat.
 • Rripi  ju mundëson ta lidhni çantën me bagazhin tuaj , dhe ti tërhiqni dyjat njëherësh. ( si në foto )
Translate »