Case Logic Çantë Krahu për Llaptop 3203696 ERALB116 15.6″

Case Logic Çantë Krahu për Llaptop 3203696 ERALB116 15.6″

SPECIFIKAT 

  • Ngjyra e   Zezë
  • Madhësia   43 x 7,5 x 30 cm
  • Përshtatet me  pajisje   38,5 x 26.5 x 3.1 cm
  • Pesha   0,52 kg
  • Materiali   Poliester
  • Numri i modelit   3203696
  • Emri i modelit   ERALB-116

30.35

SKU: 031904 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT 

Hapësirë për një laptop deri në 15.6 ”

Hapësirë për një tabletë 10.5 ”

Pjesë shtesë për dokumente , libra dhe kufje

Qasje e  shpejtë në xhep para me dizajn për elektronikë të vogël

Rripi hiqet dhe rregullohet sipas dëshirës

Dorezat për mbajtje  sigurojnë transport të rehatshëm

Rripi  mbrapa  ju mundëson ta lidhni çantën me bagazhin tuaj , dhe ti tërhiqni dyjat njëherësh. ( si në foto )

Translate »