Case Logic Çantë Krahu për Llaptop 3203990 ADVB116 15.6″

Case Logic Çantë Krahu për Llaptop 3203990 ADVB116 15.6″

SPECIFIKAT 

  • Ngjyra e   Zezë
  • Madhësia   41.5 x 7 x 35 cm
  • Përshtatet me  pajisje   41.5 x 7 x 35 cm
  • Pesha   0,57 kg
  • Materiali   Poliester
  • Numri i modelit   3203990
  • Emri i modelit   ADVB-116

32.00

SKU: 031905 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

Hapsirë  e  dedikuar për llaptop  me një ekran 15.6 inç

Xhepi i përkushtuar për një tabletë 10.1 inç

Pjesë shtesë për dokumente , libra dhe kufje

Xhepi i përparmë i fshehur  me pantentë mban telefonin tuaj  të sigurt dhe lehtë të arritshëm

Rripi hiqet dhe rregullohet sipas dëshirës

Dorezat për mbajtje  sigurojnë transport të rehatshëm

Rripi  mbrapa  ju mundëson ta lidhni çantën me bagazhin tuaj , dhe ti tërhiqni dyjat njëherësh. ( si në foto )

Translate »