Case Logic Çantë Shpine 3201779

Case Logic Çantë Shpine 3201779

SPECIFIKAT 

Ngjyra :  e Zezë
Madhësia : 34 x 30,5 x 45 cm
Përshtatet me  pajisje : 26.7 x 4.4 x 38.5 cm
Pesha : 1 kg
Materiali : poliester
Numri i modelit :  3201779
Emri i modelit :  BPED-115

57.45

SKU: 021453 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT 

Material  i mbushur me trashësi  në mënyrë që të mbrojë laptopët me një ekran 15.6 ”

Xhepi kryesor në mes , mundë të përdoret për tablet , pajisje të përditëshme , veshmbathje , së bashku me një xhep rrjetë me pantentë , për klasifikimin e tyre.

Xhepi i përparmë mbronë telefonin tuaj si dhe ua mundëson që lehtësisht ta nxirrni atë.

Xhepat anësorë janë mjaft të mëdhenjë për të futur një shishe uji ose  MP3-in tuaj  dhe lehtësisht  mundë ti nxirni  kufjet  përmes vrimës së caktuar, pa pasur nevojë ta largoni MP3-in nga çanta.

Rripi mbrapa ju mundëson ta lidhni çantën me bagazhin tuaj , dhe ti tërhiqni dyjat njëherësh.

Xhepi mbrapa që ndryshe quhet xhepi ” i fshehur ” mund të përdoret për të vendosur dokumente personale siç janë ID , pasaporta , apo edhe para.

Krahët e çantës janë të përbërë me një material të posaçëm , për tu ajrosur , në mënyrë që të ndjeheni sa më rehat.

Translate »