Case Logic Çantë shpine 3202821 IBIR115B

Case Logic Çantë shpine 3202821 IBIR115B

SPECIFIKAT 

Ngjyra :  e Zezë
Madhësia : 32 x 25.9 x 43.9 cm
Përshtatet me pajisjet  : 26.7 x 3 x 38.6 cm
Vëllimi :  24 L
Pesha  : 0,52 kg
Materiali :  Poliester
Numri i modelit : 3202821
Emri i modelit : IBIR-115

26.30

SKU: 023993 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT 

Xhep i posaçëm për laptopë deri në 15.6 “dhe xhep për  iPad® ose 10.1”.
Pjesa në mes është e  përshtatshme për të mbajtur këpucët ose rrobat të ndara nga sendet e tjera.
Xhepi i fshehur mbrapa mundëson që ti ruani sendet tuaja më me vlerë siç janë parat ose ID kartela.
Hapsirë  shtesë për pajisje të vogla elektronike.
Xhepi vertikal ju mundëson që lehtësisht të merrni dhe riktheni gjëra nga çanta.
Xhepat anësorë janë ideal për shishe uji , çadër dhe pajisje tjera në formë të rrumbullakët.

Translate »