Case Logic Çantë shpine për Llaptop 3201268

Case Logic Çantë shpine për Llaptop 3201268

SPECIFIKAT 

Ngjyra :  e Zezë
Madhësia :  42.4 x 24.1 x 35.6 cm
Përshtatet me  pajisje : 38,6 x 4.6 x 27.4 cm
Vëllimi :  25 L
Pesha : 0.7 kg
Materiali :  Poliester

Numri i modelit : 3201268
Emri i modelit : DLBP-116

40.50

SKU: 06267 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT 

Një hapsirë e posaçme  për laptopë me ekrane deri në 16 inç
Xhepi i përparmë  përfshin një panel organizimi që ruan telefonin tuaj celular, iPod dhe sende të domosdoshme, ndërsa gjithashtu përmban edhe hapësirë për kabllo elektrike.
Një xhep sigurie me pantentë  siguron pasaportën tuaj  ose biletën e airoplanit.
Një xhep tjetër rezistent ndaj gërvishtjeve në krye është ideal për syze dielli ose telefon celular .
Xhepat anësorë me pantentë ofrojnë qasje të shpejtë në ndonjë kabllo , ndonjë ushqim ose shishe uji.
Pjesa e pasme është e përbërë prej një materiali të posaçëm për ta mbajtur të freskët dhe të thatë shpinën tuaj.

Translate »