Case Logic Çantë Shpine për Llaptop 32017

Case Logic Çantë Shpine për Llaptop 32017

SPECIFIKAT 

Ngjyra : e Zezë
Madhësia  : 32.5 x 31.5 x 43.5 cm
Përshtatet me pajisje  : 26.7 x 4.4 x 38.5 cm
Vëllimi : 29 L
Pesha :  0.7 kg
Materiali :  Najloni
Numri i modelit :  3201777
Emri i modelit : BPEB-115

47.90

SKU: 012750 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT 

Hapsirë e përkushtuar  për një laptop deri në 15.6 ”
Xhepat lartë me pantentë janë të përshtatshëm për  syze dielli ose një telefon.
Xhepat e përparmë janë ideal për pajisje që i perdorni çdo ditë.
Xhepi kryesor në mes , zënë mjaftueshëm libra , fletore ose veshmbathje.

Rripi mbrapa ju mundëson ta lidhni çantën me bagazhin tuaj , dhe ti tërhiqni dyjat njëherësh.
Xhepat anësorë janë dizajnuar kryesisht për shishe uji, çadër , etj

Translate »