Case Logic Çantë Shpine për Llaptop 3201778 15.6″BPEP115 BL

Case Logic Çantë Shpine për Llaptop 3201778 15.6″BPEP115 BL

SPECIFIKAT 

 • Ngjyra e   Zezë
 • Madhësia   33 x 31.5 x 45 cm
 • Përshtatet me pajisje   26.7 x 4.4 x 38.5 cm
 • Pesha   0,90 kg
 • Materiali  poliester
 • Numri i modelit   3201778
 • Emri i modelit   BPEP-115

51.50

SKU: 014399 Categories: ,
Support
 • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT 

 • Hapsirë e dedikuar për laptopin tuaj 15.6 ” dhe  për një tablet
 • Xhepi  lartë me pantentë mbronë shumë mirë syzet e diellit ose telefonin tuaj.
 • Xhepi mbrapa që ndryshe quhet xhepi ” i fshehur ” mund të përdoret për të vendosur dokumente personale siç janë ID , pasaporta , apo edhe para.
 • Paneli i xhepit të përparmë siguron organizimin bazë për pajisje të vogla të përditshme.
 • Rripi mbrapa ju mundëson ta lidhni çantën me bagazhin tuaj , dhe ti tërhiqni dyjat njëherësh.
 • Xhepat anësorë janë mjaft të mëdhenjë për të futur një shishe uji ose  MP3-in tuaj  dhe lehtësisht  mundë ti nxirni  kufjet  përmes vrimës së caktuar, pa pasur nevojë ta largoni MP3-in nga çanta.
Translate »