Case Logic Çantë Shpine për Llaptop 3203266 RBP414

Case Logic Çantë Shpine për Llaptop 3203266 RBP414

SPECIFIKAT 

  • Ngjyra e   Zezë
  • Madhësia   31 x 28 x 43 cm
  • Përshtatet me  pajisje   24.3 x 3 x 34.3 cm
  • Vëllimi   22 L
  • Pesha   0.76 kg
  • Materialet   najloni
  • Numri i modelit   3203266
  • Emri i modelit   RBP-414

36.50

SKU: 031902 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

Një hapsirë e posaçme  për laptopë me ekran deri në 14.1 inç
Xhepi i përparmë  përfshin një panel organizimi që ruan telefonin tuaj celular, iPod dhe sende të domosdoshme, ndërsa gjithashtu përmban edhe hapësirë për kabllo elektrike.
Një xhep sigurie me pantentë  siguron pasaportën tuaj  ose biletën e airoplanit.
Një xhep tjetër rezistent ndaj gërvishtjeve në krye është ideal për syze dielli ose telefon celular .
Xhepat anësorë me pantentë ofrojnë qasje të shpejtë në ndonjë kabllo , ndonjë ushqim ose shishe uji.
Pjesa e pasme është e përbërë prej një materiali të posaçëm për ta mbajtur të freskët dhe të thatë shpinën tuaj.

Translate »