CaseLogic Çantë shpine 3203496 14″BRYBP114 BK

CaseLogic Çantë shpine 3203496 14″BRYBP114 BK

SPECIFIKAT 

 • Ngjyra e   Zezë
 • Madhësia   30 x 26 x 38 cm
 • Përshtatet me pajisje   34.9 x 2.7 x 24.9 cm
 • Vëllimi   19 L
 • Pesha   0,84 kg
 • Materiali   1680D poliester
 • Numri i modelit   3203496
 • Emri i modelit   BRYBP-114

56.05

SKU: 023990 Categories: ,
Support
 • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT 

 • Hapsirë për llaptopë e mbushur me trashësi mbron ekran deri në  15 “MacBook / 14”
 • Mbajtëse tableti iPad® ose 10.1 “tabletë
 • Lidhni lehtësisht rripat e shpatullave për ta kthyer  në një çantë tjetër
 • Xhepi me një material të butë, të aksesit të shpejtë ruan një telefon  ose ndonjë pajisje tjetër
 • Xhepi mbrapa  ofron ruajtje të fshehur për para, ID dhe pasaportë
 • Xhepi i brendshëm me pantentë  përdoret për të ruajtur dhe lokalizuar me lehtësi sende më të vogla
 • Xhepat anësorë zvogëlohen  dhe zgjërohen  për ta  përshtatur sa më mirë një shishe uji
 • Rripi mbrapa ju mundëson ta lidhni çantën me bagazhin tuaj , dhe ti tërhiqni dyjat njëherësh.
  Krahër rregullohen sipas nevojës dhe rehatisë suaj.
Translate »