Depilues me Laser Gemei GM-7011 2in1

Depilues me Laser Gemei GM-7011 2in1

Specifikat :

Marka : Gemei

Modeli : GM-7011

Furnizim me energji elektrike: AC100-240V ~ 50/60 Hz

300,000-100,000 flash

2-4 muaj për të arritur efektin e dëshiruar

104.90

SKU: 031715 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Gemei GM-7011 është një produkt  për heqjen e qimeve,  është një produkt cilësor për rinovimin dhe shkëlqimin e fytyrës tuaj.Larguesja me qime lazer Gemei GM-7011 është perfekt për përdorim në shtëpi dhe eliminon plotësisht flokët e trupit pa dhimbje.

Gemei GM-7011 është i pajisur me syze për të mbrojtur sytë tuaj.

Translate »