Drejtuese për Flokë Gemei GM-2957

Drejtuese për Flokë Gemei GM-2957

Specifikat :

Marka : Gemei

Modeli : GM-2957

Konsumi i energjis : 50.0 (W)

Madhësia e pllakës: 110 x 40 mm

11.00

SKU: 026919 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Hekuri për rregullimin e flokëve Gemei GM 2957 është një mjet kompakt me të cilin mund t’i rregulloni flokët ose t’i jepni një stilim në pak minuta.
Falë një sipërfaqe të lëmuar me një shtresë qeramike, hekuri nxehet shpejt, prek butësisht flokët dhe shpërndan në mënyrë të barabartë nxehtësinë, duke ruajtur shëndetin dhe bukurinë e tyre. Pllaka me gjerësi 4 cm do t’ju lejojë të bëni shpejt një stilim përgjatë gjithë gjatësisë së flokëve nga vetë rrënja në vetëm pak minuta.

Translate »