Drejtuse për Flokë Gemei GM1983

Drejtuse për Flokë Gemei GM1983

Specifikat :

Marka : Gemei

Modeli : GM1983

 

9.85

SKU: 027876 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Drejtuese flokësh shumë efikase dhe me cilësi të lartë , i mundëson flokut tuaj të mbetet i drejtë dhe i butë.

Translate »