Dritë Për Kokë GP Xplor PH14 Night Vision

Dritë Për Kokë GP Xplor PH14 Night Vision

Specifikat :

Marka : GP

Modeli : PH14

Dimensionet : 34 x 46 x 56 mm

Pesha ( me bateri ) : 110g

22.40

SKU: 00542 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Nuk ka asnjë shoqërues udhëtimi më të besueshëm se dritat  200-lumenësh të GP-së. Me vetëm shtypjen e një butoni, do të ndriçojë rrugën tuaj deri në 120 metra dhe me një kohëzgjatje maksimale deri në 69 orë. Pavarësisht nëse keni nevojë për një dritë të bardhë të ndritshme për kampe ose një dritë të kuqe delikate për peshkim gjatë e natës, XPLOR i gjithanshëm ju pajis me dritë të bardhë në 3 nivele ndriçimi, një  të kuqe për   natën që nuk i pengon të tjerët , si dhe një  e bardhë LED për sinjalizimin emergjent. Është rezistente ndaj ujit IPX 6 . Lëvizë deri në 60 shkallë në mënyrë që ta përdorni ku ju nevojitet të shihni , poshtë  apo lartë.

Translate »