Dritë për Kokë GP Xplor PH15 GPACTPH1500

Dritë për Kokë GP Xplor PH15 GPACTPH1500

Specifikat :

Specifikat :

Marka : GP

Modeli : PH15

Dimensionet : 34 x 46 x 56 mm

Pesha ( me bateri ) : 110g

24.00

SKU: 00543 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Kjo dritë për dallim nga ajo PH14 aktivizohet me një levizje dore për shkak të sensorit  intelegjent që përmban.

Nuk ka asnjë shoqërues udhëtimi më të besueshëm se dritat  200-lumenësh të GP-së. Me vetëm shtypjen e një butoni, do të ndriçojë rrugën tuaj deri në 120 metra dhe me një kohëzgjatje maksimale deri në 69 orë. Pavarësisht nëse keni nevojë për një dritë të bardhë të ndritshme për kampe ose një dritë të kuqe delikate për peshkim gjatë e natës, XPLOR i gjithanshëm ju pajis me dritë të bardhë në 3 nivele ndriçimi, një  të kuqe për   natën që nuk i pengon të tjerët , si dhe një  e bardhë LED për sinjalizimin emergjent. Është rezistente ndaj ujit IPX 6 . Lëvizë deri në 60 shkallë në mënyrë që ta përdorni ku ju nevojitet të shihni , poshtë  apo lartë.

Translate »