DYMO D1 APARAT PËR BARKODE 450 TURBO S0838860

DYMO D1 APARAT PËR BARKODE 450 TURBO S0838860

SPECIFIKAT

Marka : Dymo

Modeli : 450 turbo

Furnizimi me energji elektrike :  Me kabllo

Programe Windows dhe Mac

Shtypje termike direkte : nuk ka nevojë për bojë ose shirit

PËRMASAT 

Gjerësia : 5 inç

Lartësia : 5.27 inç

Thellësia : 7.36 inç

411.01

SKU: 024133 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI  I PRODUKTIT 

LabelWriter 450 Turbo shtyp deri në 71 etiketa adresash me katër rreshta në minutë. Rregulloni dhe shtypni adresën, transportin, dosjen e skedarëve dhe etiketat e barkodit, plus shënjat e emrave. Kurseni kohë dhe para.

Modeli Turbo është i njëjtë me atë LabelWriter standard, por është më  i shpejt!

Thuajini lamtumirë telasheve të etiketave në fletë, dhe bojës dhe tonerit të shtrenjtë. Dhe kurseni kohë me softuer shtesë të përfshirë që ju lejon të shtypni etiketat direkt nga teksti në programet e njohura të programeve kompjuterike.

 

Translate »