DYMO D1 Shirita Etiketimi E Kaltërt-E Tejdukshme 12mm x 7m S0720510

DYMO D1 Shirita Etiketimi E Kaltërt-E Tejdukshme 12mm x 7m S0720510

SPECIFIKAT

Marka : Dymo

Modeli : S0720510

Madhësia : 12 mm x 7m

14.60

SKU: 024125 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

Kjo kasetë  Dymo D1 ka një ngjitës të përhershëm me forcë të lartë – Projektuar të ngjitet pothuajse në të gjitha sipërfaqet e pastra, të sheshta, në sipërfaqet me teksturë të lehtë. E përkryer për sipërfaqe të lakuar të pakëndshme dhe gjithashtu sipërfaqe me teksturë të madhe – E përputhshme me etiketat LabelPOINT dhe LabelMANAGER.

  • E përhershme – e vështirë për tu hequr
  • Reziston ndaj ekspozimit ndaj UV
  • Tretësirat rezistent ndaj ujit dhe më të dobëtit
  • I reziston temperaturave nga -18 në 90 gradë celsius.
Translate »