DYMO D1 Shirita Etiketimi E Zezë-E Gjelbërt 9mm x 7m S0720740

DYMO D1 Shirita Etiketimi E Zezë-E Gjelbërt 9mm x 7m S0720740

SPECIFIKAT

Marka : Dymo

Modeli : s0720740

Gjerësia e shiritit : 9 mm

Gjatësia e shiritit : 7m

Materiali i shiritit: Poliester

16.50

SKU: 024127 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIM I PRODUKTIT

Me tekst të zi në një sfond të gjelbërt , kjo kasetë standarde Dymo D1 është ideale për një sërë përdorimesh. E bërë nga poliester i fortë, kaseta përmban një mbështetje të fortë vetë ngjitëse që është e përshtatshme për pothuajse të gjitha sipërfaqet. Vendosni kasetën në prodhuesin tuaj të etiketave dhe merrni etiketimin e shkrimit, pajisjeve, skedarëve, dosjeve dhe më shumë. Kjo fishek kasetë është në përputhje me modelet Dymo LabelManager. Kaseta është e gjerë 9 mm dhe vjen e furnizuar në një rrotull prej 7 metrash.

Translate »