DYMO D1 Shirita Etiketimi E zezë në të Kuqe

DYMO D1 Shirita Etiketimi E zezë në të Kuqe

SPECIFIKAT

Marka : Dymo

Modeli : S0720870

Madhësia : 19mm x 7m

16.50

SKU: 024124 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

Etiketat Dymo D1 ju ofrojnë performancë dhe shkathtësi për të gjitha detyrat e etiketimit. Fishekë me etiketa Dymo D1 me gjerësi 19 mm ju lejon të krijoni etiketa elegante, me porosi, të kaltër mbi të bardha për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Shiritat D1 shtypen duke përdorur teknologjinë e transferimit termik, kështu që nuk kërkohet bojë ose toner. Etiketat e qëndrueshme janë të papërshkueshëm nga uji, rezistente ndaj rrezatimit UV dhe rezistent ndaj temperaturës midis -18 ° C dhe 90 ° C. Ato përmbahen pothuajse në çdo sipërfaqe të pastër dhe të lëmuar, përfshirë plastike, letër, metale, dru dhe qelqi. Kjo shirit poliestër vetë-ngjitës gjithashtu mund të hiqet pa mbetje dhe për këtë arsye është veçanërisht i përshtatshëm për qëllime etiketimi të përkohshëm.

Translate »