Dymo Etiketa S0722430

Dymo Etiketa S0722430

SPECIFIKAT

Marka : Dymo

Modeli : S0722430

Madhësia e Etiketës : 101 x 54 mm

Sasia : 220 copë

22.50

SKU: 011653 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

Etiketat e LabelWriter  Label Printer janë të shtypura termikisht , kështu që nuk duhet të shqetësoheni më për fishekë të shtrenjtë të bojës ose fishekë toneri që bllokojnë gjithçka. Për shkak se ato janë të paketuara në një mbështjellje të pafund, nuk ka rëndësi nëse shtypni një ose 100 etiketa – nuk ka hark të mbërthyer të etiketës, problemet e formës dhe mbeturinat e panevojshme.