Dymo Label Manager KMP-PNP 12MM S0915390

Dymo Label Manager KMP-PNP 12MM S0915390

SPECIFIKAT

Marka : Dymo

Modeli : S0915390

Dimensionet : 7.98 x 17.28 x 22 cm

Pesha : 0.62 kg

 

 

112.70

SKU: 024091 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT 

Me prodhuesin e etiketës PnP të etiketuesve, nuk ka asnjë softuer për ta instaluar – thjesht futeni atë në PC ose Mac dhe jeni gati të krijoni etiketa me pamje të përshtatshme sa më shpejtë që mund të shkruani. Ky program i integruar i prodhuesit të etiketave shfaqet në ekranin e kompjuterit tuaj, në mënyrë që të shtypni menjëherë etiketat e qarta, me pamje profesionale për dosjet tuaja, furnizimet, lidhësit, media, materiale prezantuese dhe më shumë. Ju mund të personalizoni etiketat tuaja duke përdorur fontet dhe grafikat në kompjuterin tuaj. Plus, etiketuesi PnP është i lehtë dhe kompakt, kështu që funksionon po aq lehtë në lëvizje, duke pasur nevojë vetëm për një lidhje USB për të rimbushur baterinë e saj.

Translate »