DYMO Shirita Etiketimi 40914 të Kaltërt/Bardhë 9mmx7m

DYMO Shirita Etiketimi 40914 të Kaltërt/Bardhë 9mmx7m

SPECIFIKAT

Marka : Dymo

Modeli : D1 40914

 

 

17.40

SKU: 07961 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT 

Me tekst të kaltërt  në një sfond të bardhë, kjo kasetë standarde Dymo D1 është ideale për një sërë përdorimesh. E bërë nga poliester i fortë, kaseta përmban një mbështetje të fortë vetë ngjitëse që është e përshtatshme për pothuajse të gjitha sipërfaqet. Vendosni kasetën në prodhuesin tuaj të etiketave dhe merrni etiketimin e shkrimit, pajisjeve, skedarëve, dosjeve dhe më shumë. Kjo fishek kasetë është në përputhje me modelet Dymo LabelManager. Kaseta është e gjerë 9 mm dhe vjen e furnizuar në një rrotull prej 7 metrash.

Translate »