Genie Testues Për Para

Genie Testues Për Para

SPECIFIKAT 

Pesha : 18.1 g

Dimensionet : 11 x 1,5 x 1,5 cm

Ngjyra :  E Verdhë

2.00

SKU: 02839 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT 

  • Stilolaps provues i dobishëm i kartëmonedhave për ti diktuar parat e falsifikuara; teston euro, dollarë amerikanë, dhe  paund britanikë.
  • Shënoni kartëmonedhen  me stilolaps,
  • Pritni  një moment
  • Origjinal : vija zbehet në një ngjyrë të verdhë të lehtë. Fallco : vija është shumë e errët dhe e lehtë për tu realizuar. 
  • Kartëmonedhat bëhen nga një lloj letre e veçantë, mbi të cilën do të zbehet boja e lapsit për shkak të përbërjes së saj. Parat  e falsifikuara shpesh bëhen nga letra normale, gjë që bën që boja të reagojë dhe të errësohet.
Translate »