Gp Bateri Alkaline 189F 1.5V 1/1

Gp Bateri Alkaline 189F 1.5V 1/1

Specifikat :

Marka : GP

Modeli :189F 1.5V

Kapaciteti: 44mAh.

Dimensionet: 11.6×3.05mm.

 

0.15

SKU: 00499 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

▪️GP Bateritë janë bërë me materiale të avancuara,duke ofruar performancë të besueshme dhe të lartë për pajisjet e energjisë.

Translate »