Gp Bateri Alkaline 192F 1.5V 1/1

Gp Bateri Alkaline 192F 1.5V 1/1

Specifikat :

Marka : GP

Modeli : 192F 1.5V

Kapaciteti : 24 mAh

0.10

SKU: 00510 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

▪️GP Bateritë janë bërë me materiale të avancuara,duke ofruar performancë të besueshme dhe të lartë për pajisjet e energjisë.

Translate »